Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var Yenidoğan uykusu nasıl olmalı ?

nazlioksuz09

Üye
SMS Onaylı
Merhaba sevgili anneler, ben 9 aylık gebeyim kısmetse 2/3 haftamız var gibi duruyor kızıma kavusmam icin.
siz tecrübeli annelerden bir şey öğrenmek istiyorum. sudan cıkmıs balığa döneceğim cünkü. bebekler pek plan yaptırmaz ama en azından kafamda otursun diye size danısmak isterim.
bebegim doğunca ilk ay ben onu gece kaçta yatırmalıyım yani gece uykusu kaçta başlamalı?
2. ay nasıl olmalı 3. ay nasıl olmalı?
beslenmesi nasıl olmalı kaç saatte bir emzirmeliyim uyudugu sürede mesela?
bana fikir verirseniz cok mutlu olurum.
teşekkür ederim🙏🏽

Yenidoğan bebek zaten besin alma ve uyuma dışında birşey yapmıyor ama mutlaka sarılık icin 2 saatte bir besin vermelisin uyuyor uyanınca besleyim deme ilk aylarda da bir düzen olmuyor 3 aydan sonra yavaş yavaş bir düzene oturuyor oda bebekten bebeğe değişiyor bunu yaşayarak belirleyeceksin.

40ına kadar 2 saatte bir emziriyoruz gece günduz fark etmez. Sonra geceleri süreyi uzatabilirsiniz uyanmazsa kademeli olarak. İlk 3-4 ay ne zaman uyursa uyuyacak zaten en uykulu dönem. 3. Aydan sonra akşam rutini olusturmaya çalışılabilir duş aldırıp masal anlatmak gibi yatağına görürüp.
Siz 40ına kadar bi gelin zaten sonrası çocuğa ve size göre şekillenecek. Burda sayfalarca yazsak da nafile.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.